top of page

VEELGESTELDE VRAGEN - FAQ

Antwoorden op de meest gestelde vragen

HOE BRENG IK MIJN PROJECT BINNEN?

De aangeleverde objecten dienen vrij te zijn van undercoatings, kit, lijmresten, olie of vetten. deze vervuilen het straalgrit en dus ook het object dat dient behandeld te worden. Wil u graag dat wij deze voorbereiding voor onze rekening nemen, dan is dat ook geen probleem. Aan een concurrentieel tarief doen wij dit graag voor u.

IK DENK DAT STRALEN BESCHADIGING GAAT AANBRENGEN.

Dit klopt niet. Door de juiste keuze van grit en de juiste apparatuur/kennis van zaken zal er geen vervorming optreden. Wij stralen met dubbel gekoelde lucht op lage druk en gebruiken voor elk type oppervlak een andere techniek. We beschikken over een breed gamma aan straalproducten, zodat elk oppervlak zijn eigen behandeling kan krijgen.

WAT NA HET STRALEN?

Elk gestraald oppervlak heeft een na-behandeling nodig. Dit zal uitgevoerd worden eens het gewenste resultaat bereikt is, en ter bescherming van het propere object.

WAT GAAT DIT KOSTEN?

Dat is afhankelijk van wat u van ons wenst. Samen bekijken we uw project en maken we duidelijke afspraken zodat niemand voor verassingen komt te staan. U mag steeds langskomen met uw project. Dan bekijken we het ter plaatse en kan een eventuele datum afgesproken worden om het werk uit te voeren. Geen tijd? Stuur dan enkele duidelijke foto's met beschrijving naar info@blastingoffthepast.com en kunnen we al een eerste beeld vormen.

HELP, IK HEB GEEN TRANSPORT!

Indien u zelf uw project niet tot bij ons krijgt, kunnen wij uw project ook ophalen en terug afleveren. Neem gerust contact met ons op om ook dit te bespreken. 

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Zou u graag meer info wensen over onze diensten ?
Kom gerust na afspraak even langs op ons bedrijf, vul het formulier in of mail naar info@blastingoffthepast.com en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Bedankt voor de inzending!

CONTACT

Stationsstraat 180 unit 10, 3110 Rotselaar

GSM: 0471/42.10.99

spotblaster_edited.jpg
bottom of page